Srdce máme jen jedno,přesto se do něho vejde tolik přátel

Prosinec 2008

Happy New Year!!!!!!!

31. prosince 2008 v 18:31 | BMBchili |  Já a ty co mám ráda
Tak šťastný NOVÝ ROK,hodně nových úspěchů bla bla bla dyť to znátecawe
bella-edward-waterfall.jpg

Další Kissing

31. prosince 2008 v 17:49 | BMBchili |  Movie

Nádherná fotka...I LOVE

30. prosince 2008 v 19:54 | BMBchili |  Movie

Edward a Bella kiss

29. prosince 2008 v 18:58 | BMBchili |  Movie
a-kiss-bella-edward.jpg

Twilight trika

29. prosince 2008 v 13:35 | BMBchili |  Movie





Kabelka

29. prosince 2008 v 13:20 | BMBchili |  Movie
Twilight Lion and Lamb Canvas Tote SKU: 515197

Pár movie plakátů

29. prosince 2008 v 13:17 | BMBchili |  Movie
twilight-movie-edward-bella.jpg

twilight-movie-cullens.jpg

twilight-black-white-poster.jpg

twilight-movie-edward.jpg

twilight-movie-new.jpg

twilight-movie-poster-moon.jpg

twilight-poster-teal.jpg

twilight-poster.jpg

Chad Smith

29. prosince 2008 v 13:08 | BMBchili
Chad Smith (*25. října 1961 St. Paul, Minnesota, USA) je americký bubeník a člen skupiny Red Hot Chili Peppers. Do této kapely přišel po odchodu předchozího bubeníka redhotů, Jacka Ironse, který skupinu opustil poté, co se kytarista Hillel Slovak předávkoval heroinem. Byl také zapsán do Guinessovy knihy rekordů jako nejrychlejší bubeník světa, když zahrál 1071 jednotlivých úhozů za 60 sekund na bicí soustavu čítající 308 kusů.
Všsechno z wikipedie:-D

John Anthony Frusciante

29. prosince 2008 v 13:06 | BMBchili
John Anthony Frusciante (* 5. března 1970, New York) je americký kytarista kalifornské skupiny Red Hot Chili Peppers.2006OK moc toho není:-D

Michael Balzary

29. prosince 2008 v 13:04 | BMBchili
Michael Balzary známý pod přezdívkou Flea (* 16. října 1962 v Melbourne, Austrálie) je hráč na basovou kytaru v americké hudební skupině Red Hot Chili Peppers. Je pokládán za jednoho z nejlepších baskytaristů současnosti. Krátce působil ve skupině Jane's Addiction. Je vyhledávaným studiovým hráčem (The Mars Volta, Glenn Hughes). Někdy hraje také na trumpetu.
Michael Balzary se narodil v roce 1962 v Melbourne, ale jeho rodiče se již v roce 1967 přestěhovali do New Yorku. Zde se jeho matka rozvedla a znovu provdala za jazzmana Waltera Urbana. Michael Balzary začal hrát v devíti letech na bicí a na trubku, vstoupil do Los Angeles Junior Philharmonic Orchestra.
Zahrál si i v několika filmech, hostoval například na Cd Alanis Morissette. V roce 1986 se oženil s Leoshou Zeviar, s níž má dceru Claru (rok narození 1988). V roce 1990 se rozvedli, zůstávají však i nadále dobrými přáteli.

Anthony Kiedis

29. prosince 2008 v 13:03 | BMBchili
Anthony Kiedis (*1.listopadu 1962, Grand Rapids, Michigan, USA) je americký zpěvák skupiny Red Hot Chili Peppers. On a jeho nejlepší přítel Michael Flea Balzary založili tuto kalifornskou punkrockovou skupinu v roce 1983. Kiedis je známý svým energickým projevem při živých vystoupeních a také jako autor mírně tajemných textů této světoznámé skupiny. Měl během hudební kariéry stejně jako jeho spoluhráči velké problémy s drogami. Už od dvanácti let kouřil marihuanu, později se přidaly i další drogy. Bral kokain i heroin. Poté, co zemřel jeho přítel a kytarista skupiny Hillel Slovak, s drogami na 5 a půl roku přestal. Úplně s drogami přestal na začátku roku 2002. V roce 2004 pak vydal své velmi naturalistické memoáry s názvem Scar Tissue.Anthony Kiedis v roce 2006

Další obrázky

29. prosince 2008 v 12:51 | BMBchili |  Movie
Bella,Charlie,Billy a Jacob
bella-charlie-billy-jacob.jpg

Bella a Edward
bella-edward-branch.jpg

Edward a Bells na večeři
bella-edward-dinner.jpg

V lese
bella-edward-fog.jpg

Ve škole
bella-edward-locker.jpg

bella-edward-movie.jpg

bella-edward-prom.jpg

bella-edward-stare.jpg

bella-edward-surprise.jpg

bella-edward-talk.jpg

bella-edward-together.jpg

bella-edward-twilight.jpg

Edward a Bella na plese

27. prosince 2008 v 20:25 | BMBchili |  Movie

Filmografie Kristen

27. prosince 2008 v 20:17 | BMBchili |  Kristen Stewart
 1999 - Thirteen year 
 2001 - The Safety of Object 
 2002 - Panic Room 
 2003 - Cold Creek Manor 
 2004 - Catch That Kid 
 2004 - Speak 
 2004 - Undertow 
 2007 - Into the Wild 
 2007 - Messengers 

Na basebale

27. prosince 2008 v 20:15 | BMBchili |  Movie


Životopis

27. prosince 2008 v 20:12 | BMBchili |  Robert Pattinson

Datum narození: 13. 5. 1986
Místo narození: Londýn (Velká Británie)
Znamení: Býk

S hraním začal Robert v teenagerských letech. Hrál v Barnes Theater Company v Londýně. Zahrál si například v divadelní hře Macbeth. Potom se živil i modelingem.
V roce 2004 získal malou roli ve filmu The Ring of the Nibelungs a zahrál si také ve filmu Vanity Fair po boku Reese Witherspoon.
Proslavila ho až role mladého čaroděje Cedrika ve filmu Harry Potter a Ohnivý pohár (2005).
Robert rád sportuje. Miluje snowboarding, lyžování a fotbal. Kromě toho hraje na kytaru a klávesy.








Herci

27. prosince 2008 v 20:05 | BMBchili |  Movie
ZDROY:http://www.stepheniemeyer.com

Bella Swan

27. prosince 2008 v 18:49 | BMBchili |  Movie


Edward Cullen

27. prosince 2008 v 18:37 | BMBchili |  Movie



Rosalie,Jasper,Alice,Edward a Emmett

27. prosince 2008 v 18:32 | BMBchili |  Movie